banner
PDF Udskriv Email

Om Låsekompagniet

 

Låsekompagniet er din låsesmed og leverandør af låseservice i det midtjyske. Vi har afdelinger i Herning og Århus og dækker hele området.  Vi lægger al vores erfaring og ekspertise ind på hver enkelt opgave, vi udfører. Det er din garanti for en god service og et sikkert og professionelt produkt – hver gang.

 

Faguddannede låsesmede

Anders Mathiasen og Jesper Snedker ejer Låsekompagniet og er faglærte låsesmede med henholdsvis 19 og 18 års erfaring. Vi beskæftiger kun de dygtigste låsesmede og lægger vægt på, at vores erfarne låsesmede leverer en professionel service til alle kunder. Vi kommer hele vejen rundt om vores fagområde og har ekspertise og erfaring på alle feltets områder.
Vi benytter kun godkendte produkter i vores arbejde som låsesmede og leverandører af låseservice og låsesystemer. Vi kan være tilknyttet jeres virksomhed, institution eller boligforening, hvor vi sørger for at låse, sikringer og adgangskontrol-anlæg er i top. Låsekompagniet arbejder også som underleverandør til forskellige sikringsfirmaer. 

 

Vi er opdaterede om den nyeste udvikling

Efteruddannelse er væsentlig for vores medarbejdere – vi holder os opdaterede med den nyeste viden, teknologi og service på markedet og leverer altid den bedste løsning til dine konkrete forhold.  Kvalitet og faglig stolthed er vores varemærke, og vi sætter os altid ind i dine konkrete behov og rådgiver ud fra din situation. Derfor er du sikret den optimale sikkerhed og tryghed – alt det du har brug for, men aldrig mere end du har behov for.

 

Certificeringer og autorisationer

Låsekompagniet er DS/EN ISO 9001:2008 certificeret og dermed godkendt af forsikringsselskaberne. Vi er autoriseret Skafor installatør og medlem af Dansk Låsesmede Forening. Låsekompagniet er autoriseret Ruko sikrings specialist og autoriseret Medeco forhandler.